Webbutveckling & E-Commerce
seo, search engine optimization, search engine

Hur ska jag använda SEO

Syftet med att arbeta med en webbplats SEO är att få Google att visa det bästa sökresultatet för användarna och på så sätt öka tillväxten kring ditt  företags digitala satsningar.

seo, google, search

Här är några bra grunder att börja arbeta med. Skriv texter och innehåll så att sökmotorerna förstår vad webbsidan handlar om, vem du är, vad du erbjuder och bygga innehåll som är baserat på search intent, dvs att förstå vad en kund och användare letar efter när hen söker information på Google. Se till att ditt innehåll är sökbart genom att göra det enkelt för Google att indexera sajten.
Optimera webbsidans bilder. Optimera webbplatsen för snabbare hastighet. Använd internlänkning, dvs länka till olika egna sidor på din webbplats.  Sätt upp mätning som Google Search Console och Google Analytics. Scrolla ner så ger vi dig mer tips på bra verktyg.

Här hittar du de bästa verktygen för SEO

Google Search Console är en viktig och kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat. Du behöver inte registrera dig för Search Console för att webbplatsen ska visas i Googles sökresultat, men med Search Console kan det bli enklare att förstå och förbättra hur webbplatsen visas på Google.

Här får du en hel förteckning och listning på många olika webb- och seo-verktyg med en beskrivning vad de är bra för. Gå in på sidan sidan här >>